Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
sluit

Service & contact
Wij werken volgens een heel simpel principe. We willen mensen blij maken. Hoe we dit doen? Door een goed product te verkopen en goede service te bieden!

Service
- Hoe kan ik bestellen?
- Wanneer wordt mijn tas geleverd?
- Moet ik thuisblijven voor de levering?
- Hoe kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?

- Hoe weet ik of het bestellen via deze website veilig is?

Contact
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!
 

             06- 18 29 53 70
Bellen/ WhatsApp - maandag t/m zaterdag van 9 tot 21 uur. Buiten deze tijden mag je me natuurlijk ook een WhatsAppje sturen. Het kan alleen zijn dat je de volgende ochtend een reactie krijgt.  
Hello@baggedforgood.com
Als ik achter de computer zit, dan reageer ik direct! Ik probeer mailtjes die voor 21:00 uur zijn binnengekomen binnen een uur te beantwoorden.


Bagged for Good
Like onze pagina op facebook en weet als eerste welke nieuwe tassen op de website staan! Uiteraard kun je ons hier ook een vraag stellen!
   
 

   
Bedrijfsgegevens
Bagged for Good
Leonard Springerlaan 208
7425 EB Deventer
KVK nummer : 63106930  |  BTW nummer:  NL0043447412  |  IBAN nummer: NL40INGB00068873787

 Service
Hoe kan ik bestellen?
Ook van ons bestelproces willen we graag dat je vrolijk wordt, dus bij ons hoef je geen ingewikkeld account aan te maken. 
- Vind je een tasje leuk? Druk dan op de bestelknop
- Laat je gegevens achter
- Betalen gaat bij ons via iDEAL. Wel zo veilig!

Zodra je betaald hebt, ontvang je binnen een paar seconden een orderbevestiging en gaan wij meteen voor jou aan de slag. Op het moment dat wij de tas hebben overhandigd aan PostNL ontvang je hiervan een bericht. Wij sturen jou dan tevens de factuur. Hier hoef je verder niets mee te doen. Dit is voor je eigen administratie.

Wanneer wordt mijn tas geleverd? 
Als de tas op voorraad is, dan heb jij jouw tas binnen 48 uur* in huis.
* Aangezien PostNL niet op zondagen en maandagen bezorgt, ontvang je de tassen die vrijdag na 3 uur 's middags, zaterdag en zondag zijn besteld op dinsdag.


Mocht de tas van jouw keuze er niet meer zijn, dan sturen we jouw bestelling direct door naar India. Zij gaan speciaal voor jou aan de slag en sturen de tas per tuktuk naar het vliegveld. Onze ervaring leert ons dat we na ongeveer twee weken jouw tasje kunnen leveren.

Zoals je ziet hebben wij nog geen grote voorraad. Zodra wij meer zicht hebben op wat jij wilt, zorgen wij voor een goede voorraad. Er is alweer een nieuwe bestelling geplaatst dus hou de website goed in de gaten, want ons assortiment verandert regelmatig.

Moet ik thuisblijven voor de levering?
De tas wordt gratis bij jou thuis door de postbode van PostNL afgeleverd. Ben je niet thuis, geen probleem! De postbode geeft het af bij de buren. Fijn, want dan kun jij je tas zo snel mogelijk gebruiken. 

Kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?
Mocht de tas niet naar wens zijn. Geen probleem! Je kunt je bestelling altijd binnen x dagen terug sturen. Wil je geld terug? Dat kan altijd! Liever een nieuwe tas uitzoeken? Natuurlijk, ook geen probleem!

Heb je vandaag de tas besteld en is het nu voor 15:00 uur?
Neem gelijk even contact met ons op (06-182 953 70). Als de tas nog niet is verzonden, dan passen wij jouw bestelling gelijk aan.

Heb je de tas gisteren of in het weekend besteld en heb je hem nog niet binnen?
Stuur ons even een mailtje (hello@baggedforgood.com) wat je aan de bestelling wilt wijzigen en neem het pakje niet aan. Op deze manier is het voor jou het voordeligst. 

Heb je de tas al in huis?
Je mag je tas altijd retour sturen binnen 14 dagen. Je kunt een nieuwe tas uitzoeken, maar natuurlijk mag je ook je geld terug. Wij voegen altijd een retourformulier toe aan de bestelling. Vul deze even in en stuur de doos terug. Zodra wij alles hebben ontvangen handelen wij het binnen twee werkdagen af en heb je binnen 4 dagen je geld weer op je rekening staan.

Je kunt het retourformulier ook hier vinden!

Hoe weet ik of het bestellen via deze site veilig is?
Dat wij een serieus bedrijf zijn blijkt uit het feit dat we zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, hier is uiteraard mijn naam (Chaya Oosterbroek) en mijn adres bekend. Onder het kopje bedrijfsgegevens kun je alle informatie vinden over Bagged for Good. Betaling verloopt via iDEAL, dus ook op dat gebied is het veilig.

Ben je benieuwd wie onze FanTAStische foto's heeft gemaakt?
Neem dan snel een kijkje op kayleighklumper.daportfolio.com !

Onze fanTAStische service

Wij doen er alles aan om jou vrolijk te maken! Kijk op onze service- & contactpagina voor al jouw vragen. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

+31 6 18 29 53 70  
(ma-za van 9:00- 21:00 uur)

 
Hello@baggedforgood.com
 
 

(H)eerlijke tassen

Heerlijke tassen voor een eerlijke prijs! Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor maximale blijheid! We maken jou blij met een fantastische tas voor een mooie prijs, de makers in India met een eerlijk salaris en genoeg werk en mezelf omdat ik wat terug kan doen voor het land dat mij zo veel heeft gegeven. 

- Groetjes Chaya Oosterbroek -

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.