Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
sluit

Op zoek naar een leren tas? Wij hebben damestassen in overvloed! In diverse te gekke prints, van klein tot groot en voor elke gelegenheid.

Hip, betaalbaar & fair trade!

Onze leren damestassen zijn hip, betaalbaar én je maakt de wereld een stukje beter. Onze tassen worden namelijk gemaakt door mensen in India. Dus hoe meer tassen wij verkopen, hoe meer mensen we in India aan een baan helpen!

Tassen met een verhaal

Chaya Oosterbroek (oprichtster van Bagged for Good) is geboren in India en woont nu in Nederland. Ze wil graag iets terugdoen voor dit prachtige land. Hoe mooi is het dat we op een bescheiden manier bijdragen aan de werkgelegenheid in dit arme land? We hebben onze damestassen bewust goedkoop geprijsd om er zoveel mogelijk te verkopen.Weergave:
 


Bezig met laden...

Een damestas voor elke gelegenheid

We hebben tassen in veel verschillende soorten en voor verschillende gelegenheden. Zowel voor privégebruik als voor zakelijke afspraken. Je vindt bij Bagged for Good onder andere de volgende soorten (leren)tassen:

  • Kleine handtassen
  • Grote handtassen
  • Schoudertassen
  • Uitgaanstassen
  • Shoppers
  • Tablettassen
  • Weekendtassen
  • Laptoptassen

Bestel jouw tas online

Bestel vandaag nog jouw tas bij Bagged for Good. De tassen zijn gemaakt van prachtig leer in verschillende kleuren en prints. Je koopt een kwalitatieve tas met een uniek design én je helpt mensen in India aan een baan. Je mag je tas altijd omruilen binnen 14 dagen. Wil je je geld terug? Ook dat is geen probleem. Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op!


Onze fanTAStische service

Wij doen er alles aan om jou vrolijk te maken! Kijk op onze service- & contactpagina voor al jouw vragen. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

+31 6 18 29 53 70  
(ma-za van 9:00- 21:00 uur)

 
Hello@baggedforgood.com
 
 

(H)eerlijke tassen

Heerlijke tassen voor een eerlijke prijs! Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor maximale blijheid! We maken jou blij met een fantastische tas voor een mooie prijs, de makers in India met een eerlijk salaris en genoeg werk en mezelf omdat ik wat terug kan doen voor het land dat mij zo veel heeft gegeven. 

- Groetjes Chaya Oosterbroek -

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.