Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
sluit

Waarom zijn deze handgemaakte leren tassen zo betaalbaar? Dat komt omdat we deze webshop zijn begonnen om mensen blij te maken en niet om rijk te worden! We verdienen slechts enkele euro’s per tas en dat is prima. We maken namelijk veel mensen blij! Hoe makkelijk kan het leven zijn?

Naast dat we jou blij willen maken met een prachtige betaalbare leren handtas hebben we nog een doel. We willen op een bescheiden manier bijdragen aan de werkgelegenheid en werkomstandigheden in India, mijn geboorteland. Om dit te kunnen bereiken moeten we zoveel mogelijk tassen verkopen en hoe kan dit beter dan de tassen voor een hele scherpe prijs aan te bieden?

Eerlijke prijs

Een prijs-kwaliteitverhouding die in Nederland ongewoon is. Prachtige leren met de hand gemaakte tassen voor maar een paar tientjes! We maken de handtassen in ons eigen atelier in New Delhi. We werken zoveel mogelijk met restjes leer die te klein zijn voor het maken van bijvoorbeeld een bank. Hierdoor kunnen wij het leer goedkoop inkopen en blijft de prijs voor jou laag.

Werkgelegenheid creëren in India

Werkgelegenheid is een groot probleem in India. Door meer tassen af te nemen dragen wij allemaal op een bescheiden manier bij aan het creëren van meer werkgelegenheid en betere omstandigheden en kunnen wij dus meer mensen blij maken! Ons Bagged for Good team bestaat uit 4 mannen die veel plezier hebben in het maken van deze mooie tassen en trots zijn op hun werk. Wat zou het mooi zijn als door onze inspanning een keer zoveel mannen werk hebben!


Wil je meer lezen over waarom ik zo graag wat terug wil doen voor India? klik dan hier!Onze fanTAStische service

Wij doen er alles aan om jou vrolijk te maken! Kijk op onze service- & contactpagina voor al jouw vragen. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

+31 6 18 29 53 70  
(ma-za van 9:00- 21:00 uur)

 
Hello@baggedforgood.com
 
 

(H)eerlijke tassen

Heerlijke tassen voor een eerlijke prijs! Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor maximale blijheid! We maken jou blij met een fantastische tas voor een mooie prijs, de makers in India met een eerlijk salaris en genoeg werk en mezelf omdat ik wat terug kan doen voor het land dat mij zo veel heeft gegeven. 

- Groetjes Chaya Oosterbroek -

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.